posredujemo vam obvestilo (spodaj na povezavi), ki ga je družba Arriva objavila na svoji spletni strani, izobešeno bo tudi na avtobusnih postajah, ki se z novo prometno ureditvijo ukinjajo, kot tudi na samih avtobusih linije Koper – Izola – Piran.

 

Sicer pa velja omeniti, da ostaja vozni red, kljub manjšim spremembam linije, nespremenjen. Ukinjajo se le 4 postaje, od tega tri v koprski občini in ena v Občini Izola.

Obvestilo Arrive:

http://arriva.si/news/obvestiloavviso-spremembe-pri-izvajanju-prometa-na-relaciji-koper-izola-piran/

Obveščamo vas, da bo zaradi zapore dela obalne ceste od ponedeljka, 20. marca 2017, od 10. ure naprej, prišlo do spremembe pri izvajanju linije javnega avtobusnega prometa.

Zaradi zapore ceste bo prišlo do obvoza linije Koper – Izola –Piran, prav tako naslednja postajališča ne bodo več v uporabi:

–          Žusterna (v obe smeri),

–          Semedela K. (v obe smeri) in Koper Pristan (v smeri proti Kopru).

Potnikom s teh postajališč bo omogočen prevoz do Pirana in nazaj s postajališča Tržnica (Koper Soča) v kombinaciji z linijami 5 in 6 mestnega prometa Koper.

Potnike s postajališč Žusterna, Semedela K., Koper Pristan, ki so v mesecu marcu kupili mesečno vozovnico na relaciji Koper – Izola – Piran, prosimo, da se oglasijo na prodajnem mestu Arrive na AP Koper, kjer jim bomo v sodelovanju z Mestno občino Koper zagotovili brezplačno mesečno vozovnico za mestni promet Koper do konca šolskega leta.