NAVODILA ZA DIJAKE:

 • ZBOR: ob 8.45 v Taverni, kjer poiščeš svojega profesorja, ki ti razdeli 3 LISTKE:
 1. Listek, ki je navaden (NI samolepljiv) in vsebuje tvoje ime, priimek, razred in številko ODDAŠ NA CILJU NA SVOJI DESNI PRVI OSEBI, KI SEDI ZA MIZO.
 2. Listek, ki je navaden (NI samolepljiv) in vsebuje tvoje ime, priimek, razred in število ODDAŠ NA MIZAH S HRANO, DA LAHKO PREJMEŠ MALICO.
 3. Listek, ki je navaden (NI samolepljiv) in vsebuje tvojo številko, pokažeš pri oddaji stvari v GARDEROBO in ga hraniš do prevzema stvari. Garderoba se bo nahajala zraven MIZ S HRANO.

Zelo pomembno je, da listkov NE IZGUBITE, saj drugače rezultati teka NE BODO UPOŠTEVANI, MALICE NE BOSTE DOBILI in ZA STVARI BOSTE MORALI POČAKATI DO KONCA, da preverimo, ali so res vaša last.

 • Tek bo potekal po označeni trasi od Vrat Muda do Taverne, prosimo, da se trase držite, saj bo jasno označena z varnostnimi trakovi. Kdor iz trase izstopi, je DISKVALIFICIRAN in njegov rezultat NE BO UPOŠTEVAN.
 • Napovedovalka bo neprestano opozarjala, KDO in KDAJ se mora pripraviti za naslednji tek, zato morate biti ves čas prisotni v Taverni, saj je trasa kratka in se bodo tudi teki hitro odvijali. Na ŠTART se boste odpravili v spremstvu profesorja in hodili boste po ulicah, da ne bo motena trasa teka.
 • Kdor tek zamudi, je DISKVALIFICIRAN oziroma ne more tekmovati.
 • Po končanem teku bo v Taverni program in ob koncu bodo razglašeni REZULTATI ter podeljene NAGRADE. Kogar ob podelitvi ne bo, nagrade NE BO prejel.
 • Prisotnost je OBVEZNA DO KONCA prireditve. Profesor jo zabeleži.
 • Pravil nismo napisali z namenom napadanja ali žalitev, saj vemo, da ste stvari, na katere smo vas opozorili, tudi sposobni narediti, vendar nosimo preveliko odgovornost, zato bi radi vašo podporo. Navsezadnje bi radi preživeli lep, drugačen športni dan in se zabavali v drugem, zabavnem delu programa.

 Če morda imate še kakršno koli vprašanje, se lahko obrnete na prof. Tanjo Skok.

 RAVNANJE PRED ŠPORTNO PRIREDITVIJO

 1. Na športno prireditev se odpravite pravočasno.
 2. Spremljajte redna sporočila o ukrepih organizatorja za vzdrževanje reda in miru ter varnosti v zvezi s prireditvijo.
 3. Na športno prireditev ni dovoljeno prinašati alkohola, psihoaktivnih substanc, nevarnih predmetov, pirotehničnih in drugih sredstev, zaradi katerih bi lahko bila ogrožena vaša varnost ali varnost drugih oseb.

 

RAVNANJE MED ŠPORTNO PRIREDITVIJO

 1. Upoštevajte pisna in ustna navodila za sodelovanje na športni prireditvi.
 2. Navijajte športno, kulturno in korektno in si ne dovolite nobenih žalitev ali rasističnega, ksenofobičnega in homofobičnega vedenja.
 3. Pazite na svoje premoženje.
 4. Če vidite ali slišite koga, ki je v težavah, ga ne prezrite. V takih primerih reditelje ali organizatorje čim prej obvestite o osebi, ki potrebuje pomoč. Reditelje ali organizatorje obvestite tudi o nezakonitem obnašanju posameznikov.

 RAVNANJE PO ŠPORTI PRIREDITVI

– Pred odhodom preverite svoje stvari, da česa ne pozabite na prireditvenem prostoru.

 • Strpno in umirjeno zapustite prireditveni prostor.

SEZNAM_DIJAKI