Dijaška skupnost SEPŠ Koper razpisuje volitve dijakov za predsednika Dijaške skupnosti.

Za predsednika Dijaške skupnosti kandidirajo trije dijaki, in sicer Arlen Pobega iz 2.a EG, Irma Mašinović iz 3. a ET in Vid Vojvoda iz 3. a EG.

Volitve bodo izvedene v petek, 4. 10. 2019.

Predstavitve kandidatov za predsednika Dijaške Skupnosti:

Sem Irma Mašinović, dijakinja 3. a ET. Kot odgovorna in zanesljiva oseba obljubljam, da bi v vlogi predstavnice dijaške skupnosti, z veliko truda vse želje in ideje, s pomočjo drugih udeležencev dijaške skupnosti, pripeljala do uresničenja. Pripravljena sem sodelovati v spreminjanju načina dela na naši šoli, ker sem prepričana, da si vsak izmed nas zasluži kvaliteten pouk. S skupnimi močmi lahko dosežemo veliko!

 

Sem Arlen Pobega, dijakinja 2. a EG in prihajam iz Ankarana. Letos kandidiram za predsednico dijaške skupnosti SEPŠ, saj se na naši šoli zelo dobro počutim in zato želim čim bolj sodelovati pri spremembah in uspehih šole, da bi se na šoli dobro počutili vsi.

 

Sem Vid Vojvoda iz 3. a EG, podpredsednik Dijaške skupnosti, in kandidiram za predsednika, ker menim, da bom imel tako več možnosti, da bi spremenil stvari na bolje. Boril se bom za učence naše šole ter jim skušal čim bolj olajšati in polepšati čas na naši šoli.