Postopek prijave

Na razpisu Erasmus+ KA1 smo bili izbrani za projekt učne mobilnosti posameznikov na področju poklicnega izobraževanja in usposabljanja.

Projekt je financiran s pomočjo dotacij evropske unije, zato je to enkratna priložnost, da spoznate nove kraje in ljudi, da se preko njih veliko naučite in se pri tem tudi zabavate.

Informativne prijave zbiramo do 4. 2. 2019.

Prijavite se lahko do vključno ponedeljka, 4. 2. 2019. To storite tako, da izpolnete prijavnico in jo pošljete na ingrid.baruca@seps.si  ali prinesete osebno v tajništvo ali Ingrid Baruca (kabinet 201/II. nadstropje)

V primeru, da se bodo vaši kontaktni podatki do meseca septembra 2019 spremenili, nas o tem pravočasno obvestite.

Kdo se lahko prijavi?

Želimo si radovednih, odprtih in zgovornih dijakov, ki bi radi potovali in si s spoznavanjem drugih kultur in običajev širili obzorja. Dijakov, ki poznajo bonton in bodo v tujini dostojno zastopali tako našo šolo kot tudi Slovenijo. Dijakov, ki so prilagodljivi, spoštljivi in marljivi in bi radi izboljšali znanje angleščine in se morebiti naučili še osnov španskega in portugalskega jezika.

Prednost imajo dijaki in dijakinje, ki bodo v šolskem letu 2019/2020 obiskovali 3. letnik smeri ekonomski tehnik, 3. letnik trgovec in administrator ter 4. letnik ekonomski tehnik – PTI.

Kaj zdaj, ko boste informativno prijavljeni?

Vsak prijavljeni dijak bo dobil povratno e-pošto, ki bo potrdila njegovo prijavo. Informativna prijava pomeni, da smo zabeležili vaše zanimanje za prakso v tujini. Zaželene so resne prijave. Dokončen izbor dijakov bomo opravili v mesecu juniju 2019.

 

Prijavnica Erasmus